MOUNTAIN NETWORK AMSTERDAM

Mountain Network Amsterdam is een nieuw en zeer compleet klim-, berg- en krachtsportcentrum aan de Erasmusgracht in Amsterdam West en onderdeel van 'De Eretribune'.

We hebben voor de beginnende en gevorderde klimmer een groot aanbod van faciliteiten waaronder de meest moderne klimwanden van Nederland met klimroutes variërend van 3  t/m 8b+, een van de grootste bouldergyms en een 20 meter hoge abseilschacht dwars door alle verdiepingen heen.

Daarnaast kunnen zowel klimmers als niet klimmers bij ons terecht om gebruik te maken van onze uitgebreide fitnessfaciliteiten of voor een behandeling van een (sport)fysiotherapeut van Medicort, specialist op het gebied van sportmedische zorg en orthopedische revalidatie. Voor of na het sporten kunt u genieten van een hapje en drankje bij de open haard of op het terras van onze bar / eetcafé.

Voor meer informatie kunt u hieronder terecht. Vragen kunt u stellen per e-mail via amsterdam(at)mountain-network.nl of tijdens openingstijden via telefoonnummer 088 -123 68 35.

Print deze pagina Naar boven